A Német Nagykövetség Bemutatja: BECKERS @ Pécs

Beckers2009.11.26. csütörtök Sajnálattal közöljük, hogy a rendezvény a mai szomorú és megdöbbentő események hatására kegyeleti okok miatt elmarad.

Hamarosan lezárul a Német Külügyminisztérium által szervezett, egy éven át tartó „20 év szabadság, Németország megköszöni“ címû rendezvénysorozat, amellyel Németország a vasfüggöny lebontásának 20. évfordulóját ünnepli. Az évforduló egyik utolsó rendezvényét 2009. november 26-án tartjuk Pécsett, mintegy a Pécs2010 Európa Kulturális Fõvárosa program egész éves eseménysorozatának elõestéjeként. Pécs és Isztambul mellett Németország egyik dinamikusan fejlõdõ régiója, a Ruhr-vidék kapott lehetõséget arra, hogy 2010-ben Európa Kulturális Fõvárosaként bemutassa kulturális-mûvészeti sokszínûségét. A Német Külügyminisztérium ezzel a programmal kívánja támogatni és erõsíteni a két „fõváros“ szoros  együttmûködését és kölcsönös inspirációját. A rendezvény vendége a Ruhr-vidék egyik központjából, Essenbõl érkezõ Frank Beckers, aki a Németországban évek óta töretlen népszerûségnek örvendõ D-nox & Beckers progressive house/techno formáció egyik tagja. Lemezeiket hétrõl – hétre olyan Dj-k játszák, mint John Digweed, Pete Tong, vagy Satoshi Tomiie.

Frank korábban Space Safari néven két albumot jelentetett meg a Free Form Records-nál, de több kiadvány köthetõ hozzá, többek között az Electribe, vagy az Infusion fémjelezte Polaroid kiadóknál is. Beckers-t nem csak, mint tehetséges producert, hanem mint sikeres dj-t is számon tartják, hiszen az utóbbi 10 évben körbeutazta a földet, fellépett New York-tól Tokióig, Melbourne-tõl Sao Paolóig.

Line up:

BECKERS (Great Stuff, Electribe, Iboga) ESSEN Subotage vs. Ioda (NVC) Bergi (monkey6) cOp (Hotflush)

Vetités + Vizuál: Illuvision Helyszín: Pécsi Est Café (7626 Pécs, Rákóczi út 46., Kereskedõk Háza, Római Szint)

A rendezvény INGYENES!

info: http://www.budapest.diplo.de www.myspace.com/frankbeckers