Electronic Beats Appok - Letöltötted már őket?

Október végén ismét lezajlott a már - már rendszeresnek tekinthető őszi Electronic Beats Festival a Millenáris Teátrumban. AWashed OutCharli XCXJohn Talabot hármas aktualitása miatt talán nem túlzás azt állítani, hogy a budapesti állomás a többi idei EB fesztivál sorából is kiemelkedett.Természetesen az évente megrendezett fesztiválokban nem merül ki az Electronic Beats brand hazai tevékenysége, a márka Európa többi országához hasonlóan itthon is egyre inkább a zenei élet biztos pontjává, a friss, előremutató zenék védjegyévé válik. Budapest menő kávézóiban és klubjaiban újra megjelentek az Electronic Beats magazinok és a Slices DVD-k, melyeket néhány nap alatt elkapkodnak a szemfüles partiarcok.

Mostantól viszont az Electronic Beats világát bárhova magaddal is viheted az EB Appok jóvoltából. Az EB partikat dokumentáló, zenészeket bemutató és más exkluzív tartalmakat kínáló EB Video App, a számtalan mixet felvonultató EB Radio App és az aktuális klubzenékhez, eseményekhez és kulturális élethez kapcsolódó híreket felvonultató EB News App mind ebben segítenek, attól is függően, milyen okostelefont használsz. De hogy egy kicsit visszakanyarodjunk a fesztiválhoz, idén először jegyet is tudtak vásárolni a rendezvény látogatói az EB Appok segítségével, sőt ezt bármikor te is megteheted akár a külföldi Electronic Beats eseményekre is.

Nézzük meg pontosan miről is van szó:

Electronic Beats Radio App  (IOS - iPhone / Android 2013)

A Radio applikációval exkluzív dj mixeket, fesztiválközvetítéseket hallgathasz, és kedvedre böngészhetsz a legfrissebb irányzatokat felvonultató zenetárban. A világhírű dj-k és live act-ek zenéi mellett feltörekvő tehetségek műveit is elérheted egyetlen érintéssel. Válaszd ki kedvenc mixeidet, oszd meg őket ismerőseiddel, vagy játszd le őket otthon Apple AirPlay-jel.

Töltsd le ingyen az EB Radio Appot!

IOS - iPhone: http://goo.gl/x3bFd4

Android: http://goo.gl/eo40Lj

Electronic Beats Video App  (IOS - iPhone, iPad)

Az Electronic Beats DVD sorozata, a Slices mostmár a zsebedben is elfér. A Video applikációval bárhol, bármikor elérheted a több, mint 300 felvételből álló gyűjteményt. A HD minőségű videókat az „offline” üzemmód segítségével már internet elérés nélkül is újranézheted. Apple TV-n keresztül pedig az otthoni képernyők előtt is élvezhetők a felvételek.

Töltsd le ingyen az EB Video Appot:

IOS - iPhone: http://goo.gl/s2mcZc 

Electronic Beats News App  (Windows telefonok)

Az EB News App segítségével most már Windows telefonokról is elérhetőek az elektronikus zenei szcéna legfrissebb hírei. Az RSS-olvasón alapuló ingyenes szolgáltatással elsők között juthatsz Electronic Beats-es hírekhez.

Töltsd le ingyen az EB News Appot: http://goo.gl/MFXSJy