TÜNTETÉS a terézvárosi csendrendelet ellen!

Tüntetés TerézvárosértCsapatunk teljes mértékben szolidaritást vállal a VI. Kerületi helyek által szervezett tüntetéssel, hiszen nem csak nekünk, de a külföldi fiataloknak is évek óta biztosítja a kikapcsolódást ez a kerület, hozzátéve ezzel a város hangulatához és színvonalához. Mi ott leszünk! "Nem maradt más lehetõségünk, ezért TÜNTETÉST SZERVEZÜNK a média által is nyilvánosságot kapott terézvárosi csendrendelet ellen, melynek értelmében éjjel 1 után semmilyen szórakozóhely és étterem nem lehet nyitva.

Helye: Terézvárosi Önkormányzat épülete (1067 Bp, Eötvös u. 3.) Ideje: 2009. szeptember 21. (hétfõ) 17:00 óra Sajnos kiderült, hogy a terézvárosi képviselõtestület több tagja egyszerûen hazudott, amikor a szeptember 1-én életbe lépett rendelet visszavonását megígérte. Most, porhintés gyanánt, október végére a csendrendelet újratárgyalását tûzték ki, várhatóan hasonló eredménnyel. Az eddigi egyeztetések, tiltakozások nem hoztak eredményt, ezért tüntetéssel nyilvánítjuk ki, hogy senkinek nincs joga megbénítani Budapest belvárosának éjszakai életét, csõdbe vinni méltán népszerû szórakozóhelyeket, a pezsgõ klubéletet korlátozni. Budapest igazi európai nagyváros, éjszakai élet nélkül nem létezhet.

Több, mint ezer munkahely, évente többszázezer szórakozó, többszázmillió adóforint és Budapest belvárosának egzisztenciája, renoméja a tét! Ha szeretnél még valaha is bulizni egy VI. kerületi szórakozóhelyen, akkor a tüntetésen a helyed. Nélküled nem sikerülhet! Minél többen vagyunk, annál egyértelmûbb lesz, hogy mennyire nevetséges és önromboló ilyen helyzetbe hozni a pesti broadwayt és a belváros lüktetõ központját. Az esti szórakozás színhelye a belváros, ne hagyjuk, hogy elvegyék!"

>> Csatolakozz a tüntetéshez (ne csak) Facebookon!