Realistic Crew, Occam dupla lemezbemutató

REALISTIC CREW OCCAM c0p (Sub.fm, Selected Sounds) Crimson (ikz, LtC!)

Vizuál: VJ Kemuri, VJ Ezremek

REALISTIC CREW "Blind Musician"

Az együttes központi magját a nyolc éve együttműködő Vranik Krisztián (Krizsó) - Kalotás Csaba páros alkotja. Szellemi testvériség köti össze őket, gyakori vitáikkal is csak egymást inspirálják. Bár dalaikat a mai napig külön – külön írják, a végeredmény mégis egységes és harmonikus egész. Az apró zajok, széttördelt ritmusok, jazzes futamok végül azt az érzetet keltik bennünk, mintha egy nagyvároson keresztül futó folyó partján állnánk, az ipari környezet neszező csendjében. Legújabb lemezük, a “Blind Musician”, április 11-én jelenik meg.

Vranik Krisztián - programming Kalotás Csaba - basszus, programming Polgár Odett - ének Hegyi Dávid - billentyűk Németh 'Zeek' Péter - MC Tettamanti Tamás - trombita Barczi Orsi - hegedű

OCCAM "My Rorschach"

Az Occam név mögött az a Lázár Tibor rejtőzik, akit eddig a Zagar és a DJ Bootsie zenekar dobosaként ismerhettünk meg. Első önálló albuma idén tavasszal jelent meg. Occam nem cintányér csapkodással, dobfigurákkal operál, inkább egy nagyon finom, különleges hangzású, egyedi világot épített fel, amely hipnotikus lüktetésével magával ragadja a hallgatót.

Hodosi Enikő - ének / billentyűk Kiss Árpád - billentyűk / trombita Kovács Bálint - gitár Occam - elektronika/zajok

Helyszín: Merlin Cím / Address: 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.

Belépő: 1500 Ft, csak a helyszínen.