Több Technót A Parlamentbe! Elindult a Kampány!

2010. április 11-én 19 órakor, a választások éjszakáján hatalmas technó buli veszi kezdetét a Kossuth térhez közeli Vértanúk terén. A buli célja, hogy a mentelmi jog biztosítása révén garantálja a magyar elektronikus zenei előadók, DJ-k befolyásolásmentes működését. Véleményünk szerint a hazai DJ szakma képviselői munkájuk során legalább annyira hasznos és nélkülözhetetlen feladatot látnak el, mint az ugyanilyen jogokkal rendelkező tisztségviselők, pártpolitikusok. Célunk továbbá, hogy a döntéshozók kezdeményezzék egy országos, államilag finanszírozott technó rádió mihamarabbi létrehozását.

Magyarországon a technó kérdés ma már nem elbagatellizálható.

Tizenkét partyszervező csapat verseng a választók kegyeiért egy 10 napos Facebook kampány keretein belül.

A legtöbb “like”-ot összegyűjtő jelöltjek zenélnek az Országház előtti Vértanúk terén, ahol népgyűlés keretében választjuk majd ki a legjobbat. Büszkék vagyunk rá, hogy mi csináljuk a legolcsóbb, és legrövidebb kampányt!

Vedd kezedbe a sorsod, és szavazz a jelöltekre a “Több technót a parlamentbe!” Facebook csoport oldalán.

A kampány április 1-én 0:00-tól április 10-e éjfélig tart. Jelöltenként 10 postot lehet publikálni, a legtöbb like-ot összegyűjtő 6 dj/páros játszhat a Kossuth téren.

Április 10-én minden jelöltnek el kell küldenie a post-jaira mutató linkeket a szervezőknek (a Facebook csoport adminisztrátorai).

2010. április 11-én, pedig gyere a Vértanúk terére, ahol az urnazárást követően, 19 órakor kezdődik a technó-népgyűlés, ahol kiderül, mit kíván a magyar nemzet!

22 órakor a Merlinben folytatjuk, ahol élőben követheted az országgyűlési választások eredményének alakulását, az első szabadon választott dj-k mixének hallgatása közben.

Vendégünk lesz 3 független producer Braziliából ZAZTRAZ vs VJ_SPETTO vs PHANTAZMA ,hogy megmutassák nekünk a brazil audio-vizuális technó, Dark Broken Beats törvényeit.

A Merlinbe a belépés díjtalan, alternatív belépő fizethető A kampányban részt vevő csapatok: NVC, Digishot, Cinetrip, Hypnosis, Kollektíva, Lavalava, Robotrock, Monkey6, S10, Electro Ghetto, Deaf Company, Hotel North Pole.

Független jelöltek: Karányi

A Szervezők a helyszínváltoztatás jogát fenntartják.

CSATLAKOZZ A TTP FACEBOOK GROUPHOZ ÉS SZAVAZZ TE IS AZ NVC JELÖLTJEIDRE, A LÁJKJAIDDAL!